DJ Jorien Renkema uit Emmen valt in bij Serious Request

Jorien Renkema loopt mee met de 3FM wandeltocht (Rechten: 3FM/Twitter Jorien Renkema)
Jorien Renkema loopt mee met de 3FM wandeltocht
3FM-dj Jorien Renkema uit Emmen loopt vanaf volgende week woensdag samen met haar collega Mark van de Molen de etappes van Serious Request: The Lifeline door ons land. Ze vervangt dj Rámon Verkoeijen die vanwege persoonlijke problemen moest afzeggen.
In de week voor Kerst trekken er drie teams met 3FM-dj's te voet door Nederland, in estafettevorm. Zij lopen één route van Goes naar Groningen, terwijl ze live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. Hiermee halen ze samen met de rest van Nederland geld op om jonge mensen te beschermen tegen mensenhandel.
Tijdens de wandeltocht komen de dj's door vijf Drentse plaatsen, namelijk Zuidwolde, Pesse, Vries, Hooghalen en Assen. De dj's starten op de Grote Markt in Goes op 18 december en eindigen op Kerstavond op de Ossenmarkt in Groningen, waar de eindshow plaatsvindt en waar de opbrengst bekend wordt gemaakt.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.