Noordscheschut moeizaam langs Hollandscheveld in beker

Noordscheschut schakelt Hollandscheveld uit in beker (Rechten: vv Noordscheschut - website)
Noordscheschut schakelt Hollandscheveld uit in beker
VOETBAL - Met moeite bereikte zaterdageersteklasser Noordscheschut de laatste 32 in de noordelijke districtsbeker. De mannen van trainer Marc van Meel keken bij rust tegen een 1-0 achterstand aan tegen derdeklasser Hollandscheveld, maar wisten een bekersof in de tweede helft te voorkomen.
Een fout van Tom Kamping leidde een lastige avond voor Noordscheschut in. Matthijs Snippe scoorde na zo'n 20 minuten de verrassende 0-1. "En vanaf dan hebben we het heel erg lastig. Het spel maken tegen een ploeg die inzakt is niet onze specialiteit. Daarvoor speelden we, ook vanavond, te ongeduldig. In de tweede helft was dat beter", aldus Van Meel. Via Nick Koster en Rijnald Vos bogen we de achterstand om in een 2-1 voorsprong en vanaf dat moment was er ook geen probleem meer. Eigenlijk mogen we onszelf nog verwijten dat we er niet meer maakten in het laatste kwartier. Maar ach, we zijn bij de laatste 32 en dat is hier al heel lang niet meer gelukt."