Borger zonder puntverlies naar winterstop

VOETBAL - De voetballers van s.v. Borger gaan als enige Drentse ploeg zonder puntverlies de winterstop in. Vandaag wonnen de groenhemden in de 5e klasse F met 4-0 van NWVV. Dat was de negende overwinning op rij.

Luuk Kenter en Bonne Timmer wisten vóór rust allebei te scoren. Na de thee wisten Mylan Beijering en Gijs Roda de score te verdubbelen. Ondanks dat NWVV derde staat in de stand kwam de ploeg geen enkel moment in het verhaal voor.

MSC morst punten

Borger, de ploeg die vorig jaar degradeerde uit de 4e klasse, scoorde dit jaar al 45 keer en kreeg slechts 1 treffer tegen. Alleen MSC scoorde vaker, maar de nummer twee uit de stand kwam vandaag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen SVBS '77. Hierdoor is het gat tussen beide teams opgelopen naar 2 punten. Borger heeft daarbij nog een wedstrijd minder gespeeld.

Achilles 1894

Naast Borger is er geen enkele Drentse ploeg erin geslaagd om zonder puntverlies de winterstop te halen. Achilles 1894 leek lang op weg dit kunstje eveneens te klaren, maar het gelijkspel tegen Hollandscheveld van vorige week gooide roet in het eten.

De eerstvolgende wedstrijd voor Borger is op 25 januari bij Steenwijker Boys.

Lees ook:

- Uitslagen en standen in het zaterdagvoetbal

- ACV op alle fronten afgetroefd door Staphorst

- DZOH en Drenthina boeien publiek pas de laatste tien minuten

- Minimale zege voor Noordscheschut

- HZVV klopt koploper in beste seizoenswedstrijd

Meer over dit onderwerp:
voetbal onze club borger 5e klasse f arne joling
Deel dit artikel: