Dames Sudosa-Desto strijdend ten onder

VOLLEYBAL De dames van Sudosa-Desto hebben het zaterdag in 3-0 moeten afleggen tegen de nummer drie van de Topdivisie Voltena uit Werkendam. De Assenaren maakten het de thuisploeg niet gemakkelijk, maar konden geen set over de streep trekken. Daardoor blijft de ploeg negende in de stand met 12 punten.

Na de zege op Alterno van vorig weekend kon Sudosa-Desto met een goed gevoel beginnen aan de wedstrijd tegen de nummer drie Voltena. In de eerste set legden de Assenaren de thuisploeg het vuur aan de schenen, maar uiteindelijk trok Voltena in 26-24 aan het langste eind.

In de tweede set leek de weerstand van Sudosa-Desto al gebroken, aangezien Voltena dit keer in 25-14 met de setwinst aan de haal ging. In de derde set richtten de dames van Mark Afman zich echter nog eens op, maar opnieuw kwamen de groenhemden in 25-23 net te kort.

Met 12 punten uit 11 wedstrijden blijft Sudosa-Desto negende in de stand. Alterno kan nog passeren als het vandaag meer dan twee punten pakt. De eerstvolgende wedstrijd voor Sudosa-Desto is op 11 januari tegen VV Utrecht.

Meer over dit onderwerp:
Volleybal sudosa desto topdivisie mark afman
Deel dit artikel: