SV Pesse ongeslagen nieuwe jaar in

SV Pesse gaat ongeslagen het nieuwe jaar in (Rechten: website sv Pesse)
SV Pesse gaat ongeslagen het nieuwe jaar in
VOETBAL - SV Pesse gaat als trotse koploper van de zondag 3e klasse D de winterstop in. En dat niet alleen, want de ploeg van trainer John Kramer doet ook nog eens ongeslagen. De 12e en laatste wedstrijd voor de winterstop wonnen de withemden met 1-0 bij Dwingeloo.
Pesse heeft na 12 duels 20 punten. Drie keer werd er gelijk gespeeld, de overige negen wedstrijden wist de ploeg die vorig seizoen kampioen werd in de 4e klasse te winnen.

Kijk nu online: De 17e aflevering van Onze Club

Het duel in Dwingeloo werd ruim twintig minuten voor tijd beslist door oud HZVV-verdediger Arjan Kleine, die zijn tweede goal van het seizoen maakte. De laatste competitienederlaag dateert alweer van 26 mei, toen Pesse op de laatste speeldag van de competitie verloor van OVC21. Op dat moment was Pesse al zeker van de tweede plek in de 4e klasse en wachtte nog de strijd in de nacompetitie, waarin de Drentse club uiteindelijk promoveerde.

Huzarenstuk

Dit seizoen gaat het dus geweldig met Pesse dat voor het eerst in de clubgeschiedenis in de 3e klasse actief is. Een nieuwe promotie zou dus echt een huzarenstuk van jewelste zijn.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.