A28 komende twee nachten deels afgesloten

Asfalt
De A28 is de komende twee nachten deels dicht voor wegwerkzaamheden © ANP/Koen Suyk
Rijkswaterstaat heeft sneller dan verwacht twee nachten gevonden waarop er gewerkt kan worden aan de A28. De snelweg is komende twee nachten gesloten tussen de afritten naar Fluitenberg en de N381 richting Westerbork.
Vanaf 22.00 uur vanavond tot 5.00 uur morgenochtend is de A28 deels gesloten voor werkzaamheden. Dat betekent dat de snelweg niet opgereden kan worden bij Pesse, Dwingeloo, Beilen en Westerbork. Morgennacht geldt hetzelfde, verkeer wordt omgeleid.

Vakantie

Aanvankelijk stonden de werkzaamheden gepland voor vorige week, maar omdat er niet genoeg technisch geschoold personeel beschikbaar was, werd de klus uitgesteld. De verwachting was dat er in mei gewerkt kon worden, maar het kan nu dus alsnog in april. "Daar zijn we heel blij mee, ook omdat het in de vakantie valt en het dus rustiger op de weg is", zegt een woordvoerder.
Mocht het Rijkswaterstaat niet lukken het werk in de komende twee nachten af te krijgen, of dwarsboomt het weer de planning, dan wordt er mogelijk in mei verder gewerkt.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.