FC Emmen Podcast #20: Peña speelde met vuur bij eerste strafschop

FC Emmen Podcast #20 (Rechten: RTV Drenthe)
FC Emmen Podcast #20
In de twintigste aflevering van de FC Emmen Podcast van dit seizoen gaat het natuurlijk over de overwinning van FC Emmen tegen Sparta. Een thuiswedstrijd en dus werd er 'gewoon' weer gewonnen. Opvallend was dat Sergio Peña de eerste strafschop nam. Hij mocht de penalty van aanvoerder Michael de Leeuw nemen. Hij scoorde en dat was maar goed ook: "Peña speelde duidelijk met vuur, want als hij hem gemist had, was er veel kritiek op zijn actie gekomen." En de felicitaties zijn er voor Paul Weerman, die niet alleen met zijn club Staphorst van ACV won, maar vader Harry Weerman won goud met de handbaldames en dat is zeker een felicitatie waard. Weerman had gisteravond nog contact met vader Harry, die geen zin had in sake, maar wel in een dampend bord aardappels.
In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde.

Gasten

Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie

René Posthuma
FC Emmen Podcast #20: Pena speelde met vuur bij eerste strafschop

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.
<h2>RTV Drenthe Podcasts</h2><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/sport/fcemmenpodcast">FC Emmen Podcast</a>: </strong>Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/binnendemuren/podcast">Binnen de Muren</a>: </strong>Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/cassata/podcast">Cassata</a>: </strong>Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/documentaires/podcast">Drenthe Doc</a>: </strong>In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/drenthetoen/podcast">Drenthe Toen</a>: </strong>Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/oerendhartt/podcast">Oerend HarTT</a>: </strong>In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.</p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.