Oosting, Sibum en Goedkoop naar cursus Coach Betaald Voetbal

Joseph Oosting (Rechten: RTV Drenthe)
Joseph Oosting
VOETBAL - Goed nieuws voor drie Drentse voetbaltrainers. Joseph Oosting, Bas Sibum en Casper Goedkoop zijn toegelaten tot de cursus Coach Betaald Voetbal. De opleiding, die officieel de naam UEFA Pro draagt, is de hoogste trainersopleiding in Nederland.
De drie kunnen met dit diploma op zak zelfstandig als hoofdtrainer aan de slag in het betaald voetbal. Wie de andere cursisten zijn is nog niet bekend.
Voor Joseph Oosting komt een langgekoesterde wens eindelijk in vervulling. De huidige interim-coach van Vitesse deed al vier keer eerder een poging en werd steeds afgewezen.
Bas Sibum (Rechten: RTV Drenthe)
Bas Sibum
Bas Sibum is sinds twee jaar actief als trainer bij FC Emmen. Eerst als trainer van de oudste jeugd en dit seizoen is hij assistent van Dick Lukkien bij de hoofdmacht, net als Casper Goedkoop. Goedkoop was voordat hij samen met Lukkien aan de slag ging bij Emmen ook al trainer bij FC Groningen.
De cursus start vermoedelijk in mei.
Casper Goedkoop (Rechten: RTV Drenthe)
Casper Goedkoop

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.