FC Emmen Podcast #21: De speciale kerstaflevering met Dick Lukkien

Een speciale editie van de FC Emmen Podcast. Niet alleen is FC Emmen-trainer Dick Lukkien te gast, maar schuiven ook alle vaste analisten aan. Natuurlijk wordt er, kort, teruggekeken naar de nederlaag tegen FC Groningen. Verder wordt er teruggekeken naar de eerste seizoenshelft, waarin Emmen in eigen huis top was, maar uit geen potten kon breken. Verder bespreekt het panel wie de beste speler van FC Emmen dit seizoen is en wat gaat FC Emmen in 2020 doen. Lukkien wil meer stabiliteit en punten zien. "We moeten ons sneller veilig spelen dan vorig seizoen."

Gasten

Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Lukkien (trainer FC Emmen)
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Jan Korte (oud trainer en hoofdscout FC Emmen)
Paul Weerman (oud speler FC Emmen)
Antoine van der Linden (oud speler FC Emmen)

Presentatie

René Posthuma

De speciale FC Emmen kerst-podcast

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: