Nieuwe winkel voor motorkleding in Assen

MotorKledingCenter opent een nieuwe winkel in Assen (Rechten: MotorKledingCenter)
MotorKledingCenter opent een nieuwe winkel in Assen
MotorKledingCenter opent een winkel in Assen. Het bedrijf vestigt zich in een leegstaand bedrijfspand aan de Aziëweg op het Peelerpark in Assen-Noord.
De verwachting is dat de zaak in het voorjaar van 2020 de deuren opent. Het pand van 1.000 vierkante meter in Assen wordt dan de zesde vestiging van MotorKledingCenter in Nederland. In het Noorden staan nog geen andere winkels van het bedrijf.
MotorKledingCenter noemt de winkel in Assen een 'logische vervolgstap'. "Het middelpunt van de winkel wordt onze 'Bikers Lounge', waar diverse evenementen zullen worden gehouden", zegt Mark Bos, CEO van MotorKledingCenter.
Volgens het huidige bestemmingsplan is op het bedrijventerrein Peelerpark geen detailhandel toegestaan. Maar het college van B en W wil toch meewerken aan het initiatief, omdat er geen andere geschikte locaties zijn voor de motorshop die ook gebruikt wordt als ontmoetingsplek en uitvalsbasis voor motorrijders.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.