Ben Moussa keert terug bij FC Emmen

Hilal Ben Moussa in duel met Groningen-speler Mahi (Rechten: Hollandse Hoogte/	Cor Lasker)
Hilal Ben Moussa in duel met Groningen-speler Mahi
VOETBAL - Hilal Ben Moussa keert terug bij FC Emmen. De 27-jarige middenvelder komt over van het Roemeense ACS Sepsi OSK. Ben Moussa is medisch gekeurd en gaat morgen meteen al mee met de selectie op trainingskamp naar Spanje.

Terugkeer

Na twee seizoenen Emmen stapte Ben Moussa afgelopen zomer over naar de club uit Sfântu Gheorghe. Daar liet hij zijn contract ontbinden, bij FC Emmen tekent hij een contract tot het einde van het seizoen.
"Mijn Roemeense avontuur was een bijzondere ervaring, maar ik had op meer speeltijd gehoopt," aldus Ben Moussa. "Ik ben blij dat ik het gedaan heb, maar ik ben ook blij om weer terug op De Oude Meerdijk te zijn in een vertrouwde omgeving."

Promotie

In de zomer van 2017 kwam Ben Moussa voor het eerst naar Emmen. Hij speelde eerder voor FC Groningen en FC Volendam. Met 36 basisplaatsen was hij belangrijk in het seizoen van de promotie naar de eredivisie. Vorig seizoen kwam hij achttien keer in actie namens de Emmenaren, waarin hij één keer scoorde; de 2-2 in de belangrijke 2-3 overwinning op bezoek bij Willem II, waardoor handhaving in de eredivisie een feit was.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.