FC Emmen gearriveerd in Estepona voor trainingskamp

VOETBAL - Na een lange reisdag is de selectie van FC Emmen aangekomen in het Spaanse Estepona, waar de basis wordt gelegd voor de tweede helft van het seizoen. De Drentse eredivisieclub vertrok gisteren om 12.30 uur uit Emmen en arriveerde iets na 22.00 uur in het prachtige H10 Estepona Palace, het hotel voor de komende zeven dagen.

Nick Bakker, Jan Nicklas Beste, Matthias Hamrol en Wouter Marinus bleven in Nederland (en in het geval van Beste in Duitsland) achter om te werken aan hun herstel.

Oorspronkelijk stonden er 28 spelers op papier om af te reizen voor het trainingskamp, maar daar werd Hilal Ben Moussa op het allerlaatste moment aan toegevoegd.

FC Emmen traint de komende week twee keer per dag, behalve dinsdag want dan staat er in de middag een oefenwedstrijd gepland tegen Bundesligaclub FSV Mainz.

Via rtvdrenthe.nl en ook via onze facebookpagina houden we je dagelijks op de hoogte van het trainingskamp van FC Emmen in Spanje. Iedere ochtend kun je een lang interview verwachten en in de avond een terugblik op de dag.

Lees ook:

Deel dit artikel: