Cavlan staat 'zeker' open voor Emmen, maar clubs zijn aan zet

VOETBAL - Caner Cavlan verruilde afgelopen zomer FC Emmen voor een avontuur bij Austria Wien, maar dat avontuur zou zomaar eens een onderbreking van minimaal een half jaar kunnen krijgen in Drenthe.

De geboren Doetinchemer, die in Oostenrijk een contract heeft tot de zomer van 2022, speelde tot nu toe maar zes duels en dus kijkt de 27-jarige linkspoot om zich heen.

Dat de rol van Cavlan in Wenen voorlopig vrijwel nihil zal blijven werd gisteren duidelijk toen de nummer 7 van de Oostenrijkse Bundesliga bekend maakte dat Andreas Poulsen (Deens jeugdinternational) voor de rest van dit seizoen wordt gehuurd van Borussia Mönchengladbach.

'Goede klik met de trainer'

Cavlan, vorig seizoen goed voor vier goals en zes assists bij FC Emmen, is overgeleverd aan de clubs. De oud-speler van De Graafschap, SC Heerenveen, Sanliurfaspor en Boluspor staat er zelf zeker voor open. "Ik had een goede klik met de trainer en voelde me thuis bij Emmen", aldus Cavlan die voor zijn vertrek naar Wenen nog werd gelinkt aan Nottingham Forest, Real Betis of Olympiakos Piraeus.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal eredivisie FC Emmen Cavlan Caner Cavlan
Deel dit artikel: