Drie verdachten aangehouden na steekpartij in centrum Assen

Een 18-jarige man, een 22-jarige man en een minderjarige jongen uit Assen zijn aangehouden voor een steekpartij gisteravond op het Koopmansplein in Assen. Daarbij raakte een minderjarige uit die plaats gewond.
"We kregen rond acht uur een melding van een steekincident. Toen we op het Koopmansplein aankwamen, zagen we dat er iemand gewond was", blikt politiewoordvoerder Peter Horinga terug. "Gelukkig was het slachtoffer niet zwaargewond, maar dit had veel erger kunnen aflopen. Daarom nemen we dit ernstig op." Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, het Koopmansplein werd daarna met linten afgezet.
In de loop van de avond lukte het de politie om drie verdachten aan te houden. Uit onderzoek moet blijken wat hun rol bij het incident is geweest. Horinga: "Het lijkt erop dat er een conflict was tussen verschillende mensen, mogelijk al eerder op de avond. Maar dit zoeken we verder uit." Daarbij hoopt de woordvoerder dat een man zich wil melden die het incident heeft gefilmd. "Dat is belangrijke informatie die ons kan helpen."
Man neergestoken in centrum Assen, verdachten nog spoorloos

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.