VolkerWessels-Merckx Cycling Team krijgt opleidingsploeg

Ploegleider VolkerWessels-Merckx Cyclingteam: Allard Engels (Rechten: RTV Drenthe)
Ploegleider VolkerWessels-Merckx Cyclingteam: Allard Engels
WIELRENNEN - Het VolkerWessels-Merckx Cycling Team van ploegleider Allard Engels uit Gieten krijgt komend seizoen een nieuwe opleidingsploeg. Onder de naam Wielerteam Reggeborgh zal de nieuwe ploeg uitkomen in de Topcompetitie. De nieuwe sponsor heeft ook al een professioneel schaatsteam onder haar hoede.
Engels blijft zelf verbonden aan het VolkerWessels-Merckx Cyclingteam dat komend seizoen voor het eerst de continentale status heeft. Hierdoor mag de ploeg van renners Gert-Jan Bosman en Tijmen Eising uit Emmen onder meer deelnemen aan de Ronde van Drenthe.
Vorig seizoen won deze ploeg de Clubcompetitie en promoveerde daarom naar de Topcompetitie. De nieuwe opleidingsploeg zal komend seizoen deze plek in de Topcompetitie overnemen. De continentale ploeg rijdt een programma op hoger niveau. Het VolkerWessels-Merckx Cycling Team begint aan zijn vierde seizoen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.