Vlammenzee verwoest geparkeerde vrachtwagen langs A37

Brand vrachtwagen parkeerplaats A37
Een vlammenzee heeft de vrachtauto grotendeels verwoest © Persbureau Meter
Een vrachtwagen die geparkeerd was langs de A37 ter hoogte van Klazienaveen, heeft vanochtend vroeg door een nog onbekende oorzaak vlam gevat. De vuurzee die binnen korte tijd ontstond heeft het voertuig grotendeels verwoest.
De chauffeur, die volgens een omstander sliep in de wagen, merkte de brand iets na 06.00 uur op. Hij schakelde daarop de brandweer in, maar voordat de hulpdiensten ter plaatse kwamen was de vrachtauto al niet meer te redden.
De brandweer heeft het vuur, waarbij behoorlijk wat rook vrijkwam, geblust. De parkeerplaats van de A37 richting Duitsland, waar de brand woedde, is even afgesloten geweest maar inmiddels weer open. Voor zover bekend bleef de bestuurder ongedeerd.
Een deskundige van de brandweer is nog wel aanwezig op de parkeerhaven en onderzoekt of er mogelijk gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen bij de brand. De vrachtwagen zou onderweg zijn geweest met een lading zout.
Vlammenzee verwoest geparkeerde vrachtwagen langs A37

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.