Team Assen trotseert de Alpe d'Huez; mis geen moment

Team Assen
Team Assen © RTV Drenthe / Esmée Söllner
De grote dag is daar! 140 leerlingen en begeleiders van verschillende middelbare scholen in Assen gaan namens Team Assen de Alpe d'Huez op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.
Onder het motto 'Opgeven is geen optie' fietsen, lopen of wandelen de deelnemers de berg maximaal zes keer op en af. RTV Drenthe is erbij, zodat je geen minuut hoeft te missen. Want vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur kun je op deze site, in de app via een livestream en op televisie kijken naar de tocht waarbij duizenden deelnemers de Franse berg trotseren.
Naast de livestream houden we je gaandeweg de dag op de hoogte van indrukwekkende persoonlijke verhalen, en natuurlijk de tussenstand van de totale opbrengst. Onze verslaggever Esmée Söllner is met Team Assen meegereisd en volgt de verrichtingen van de groep op de voet.
Op dit moment staat de teller op bijna 12 miljoen euro aan donaties. De leerlingen en begeleiders van Team Assen hebben uitvoerig getraind en hebben de afgelopen dagen al kunnen wennen aan de Franse omstandigheden. Kortom, ze zijn er klaar voor en bij ons hoef je geen moment te missen van Alpe d'HuZes.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl