Camping Het Noordenveld is beste camping van Nederland

Camping Het Noordenveld is de beste grote camping van Nederland (Rechten: Camping Het Noordenveld)
Camping Het Noordenveld is de beste grote camping van Nederland
Camping Het Noordenveld in Wapse is de beste grote camping van Nederland. De accommodatie won verschillende Zoover Awards, die werden uitgereikt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.
De camping kreeg een Gouden Zoover Award, waaruit de waardering van de gasten spreekt. Deze prijs is gebaseerd op het cijfer dat gasten de camping hebben gegeven. Daarnaast won Het Noordenveld de prijs van Beste camping van Drenthe. Als klap op de vuurpijl, won Het Noordenveld ook de prijs van Beste camping van Nederland in de categorie grote campings.
Camping Het Noordenveld heeft net een grote renovatie en uitbreiding erop zitten. Daarbij is onder meer bij elke kampeerplek privé sanitair geplaatst.
Camping Het Noordenveld won meerdere prijzen (Rechten: Johan Moes)
Camping Het Noordenveld won meerdere prijzen

Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en staan voor de waardering van vakantiegangers. Deze waardering is gebaseerd op reviews die op zoover.nl zijn geplaatst. In 2019 waren dit ruim 210.000 reviews. De Nederlandse accommodaties met de hoogst gemiddelde reviewcijfers over het jaar 2019 mochten tijdens de feestelijke uitreiking in Utrecht een Zoover Award in ontvangst nemen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.