Daphne is door in The Voice, Esmée terug naar huis

Esmée Smit (links) mag terug naar huis, Daphne van Ditshuizen is wel door (Rechten: Esmée Smit / Daphne van Ditshuizen)
Esmée Smit (links) mag terug naar huis, Daphne van Ditshuizen is wel door
De Drentse dames Daphne van Ditshuizen en Esmée Smit deden vanavond beiden mee aan de battle-ronde van The Voice of Holland. Alleen Van Ditshuizen bleek sterk genoeg om in de show te blijven.
De Havelter Daphne nam het op tegen Sanne Huisman met het lied You Say. Tijdens de battle bleek Sanne haar de baas, coach Anouk koos voor de zangeres uit Leiden. Het was geen gemakkelijke keus, zoals Waylon en ook Ali B. al zeiden deden beide vrouwen het fantastisch. Gelukkig voor de Drentse Daphne mocht ze door in het team van Ali B, na een steal.
Esmée Smit uit Assen nam het op tegen Lady Shaynah. Hoewel beide dames de jury zowat uit hun stoel bliezen, koos coach Lil' Kleine toch voor Lady Shaynah. "Lady komt toch wat zelfverzekerder over", zo zei het jurylid. Helaas voor Esmée was er geen van de andere coaches die ervoor koos om haar te 'stelen'. Voor haar houdt het Voice-avontuur dus hier op.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.