Blijft De Oude Meerdijk een onneembare vesting?

Vanmiddag is Heracles - FC Emmen live te volgen op Radio Drenthe (Rechten: RTV Drenthe)
Vanmiddag is Heracles - FC Emmen live te volgen op Radio Drenthe
VOETBAL - PEC Zwolle deed het als laatste: winnen van FC Emmen in de Oude Meerdijk. Dat was op 30 augustus 2019. Vanaf dat moment bleek de thuishaven van de Drentse club een onneembare vesting. Houdt FC Emmen die sterke thuisstatus vanmiddag vast tegen Heracles? U hoeft niets te missen, want Radio Drenthe Sport doet live verslag van het duel.
De uitzending begint om 14.00 uur en de wedstrijd een half uur later.

Scenario's

Alle mogelijke scenario's zijn inmiddels bekend, want veel concurrenten van FC Emmen kwamen eerder dit weekend al in actie. Bij een nederlaag blijft FC Emmen sowieso staan op de 14e plaats, wordt er gelijkgespeeld dan klimt Emmen naar plek 13 en als er wordt gewonnen van de huidige nummer 9 van de eredivisie dan klimt de ploeg van trainer Dick Lukkien naar de 12e plaats.
Eerder dit seizoen verloor FC Emmen kansloos van Heracles. In Almelo werd het, op 5 oktober, 2-0 door een goal van Cyriel Dessers en eigen doelpunt van Keziah Veendorp.

Lees ook:

FC Emmen start vanmiddag met Telgenkamp; Bijl, Veendorp, Araujo, Burnet; Chacon, Hiariej, Slagveer, Peña, De Leeuw en Kolar. De in de winterstop teruggekeerde Hilal Ben Moussa zit op de bank bij de Drentse club.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.