GOMOS weet inhaalduel niet te winnen

Geen zege voor GOMOS op de druilerige zondag (Rechten: RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
Geen zege voor GOMOS op de druilerige zondag
VOETBAL - In Norg heeft GOMOS het inhaalduel in de eerste klasse F met GRC Groningen niet in drie punten weten om te zetten. Ondanks goede kansen van de thuisploeg gingen de bezoekers met de zege aan de haal: 1-2.
Door de nipte thuisnederlaag blijft GOMOS steken op de negende plaats. Het gat met VKW, dat achtste staat, is drie punten.

Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club

Na een uur spelen kreeg GOMOS twee tegentreffers om de oren. In het vervolg van de tweede helft ging de formatie van Martin Drent, oud-prof, op zoek naar de aansluiting. Van dichtbij werkte Roy Slachter de 1-2 binnen.
Na een schop mocht de doelman van GRC Groningen vroegtijdig naar de kant. Tijdens het slotoffensief van GOMOS was Ronald Sloots het meest dichtbij de 2-2. De Norgers wisten de manmeersituatie niet optimaal te benutten

Volgende week: de derby

Volgende week staat de derby Roden - GOMOS op het programma. Ook wordt in de dertiende speelronde in de eerste klasse F VKW - SVBO afgewerkt.

Meer amateurvoetbal:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.