Uitslagen en standen zondagvoetbal

Alle uitslagen en standen in het zaterdagvoetbal (Rechten: RTV Drenthe)
Alle uitslagen en standen in het zaterdagvoetbal
De tweede helft van de competitie ging ook voor de zondagamateurs weer van start. In Meppel viel weinig te juichen, want zowel Alcides als MSC verloren met 5-0 in de hoofdklasse A. Hoogeveen zakte in diezelfde competitie van plek twee naar drie door een, toch wel, verrassende nederlaag tegen directe concurrent Hollandia.
In de 4e klasse D speelden vv Sweel en EHS'85 een merkwaardig duel vanmiddag. Een wedstrijd van maar 5 minuten, het restant van het duel dat voor de winterstop werd gestaakt wegens aanhoudend commentaar op de leiding (waar met name EHS'85 voor werd gestraft, onder andere met 2 punten in mindering). Sweel leidde met 2-1 en dat zou voldoende zijn voor het winnen van de eerste periodetitel. En de ploeg van trainer Jarno Rotgers hield stand, ondanks een stormloop van EHS'85 en kon dus na vijf minuutjes spelen feestvieren.

Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club

Bekijk hieronder alle uitslagen en standen van klassen met Drentse clubs.