Fidom en Fidom weer samen bij FC Meppel

VOETBAL - Broers Jos en Camiel Fidom zijn na de zomer weer samen te bewonderen. Spits Camiel ruilt na het lopende seizoen MSC in voor FC Meppel.

Hoofdklasser MSC maakte deze week bekend na dit seizoen te stoppen met prestatievoetbal op zondag. Camiel Fidom heeft dus al een nieuwe club: FC Meppel.

Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club

"Ik wil nog een paar jaar met m'n broer samen voetballen. Die speelt bij FC Meppel. Die gaat niet terug naar MSC. Dan is een plus een twee. Dan ga ik daar lekker voetballen", legt de spits van de zwart-witten uit.

Gevreesd duo

Een aantal jaar geleden speelden de broers Fidom al samen in het shirt van MSC. In de voorhoede waren ze een gevreesd duo. Bij FC Meppel, dat op zaterdag speelt, volgt komende zomer een hereniging. "FC Meppel is een stabiele vereniging in de tweede klasse", glimt Fidom.

Fusie

De vertrekkende aanvaller is overigens voorstander van een fusie van de drie clubs uit Meppel: MSC, Alcides en zijn nieuwe club. "Voor de sportstad Meppel zou het mooiste zijn als alles op een hoop wordt gegooid. Dan heb je een grote verenging en kun je een zaterdag- en zondagtak oprichten. Voor de zaterdag heb je dan een heel aardige vijver om uit te vissen", besluit Fidom.

Meer amateurvoetbal:

Meer over dit onderwerp:
Onze Club MSC FC Meppel Camiel Fidom
Deel dit artikel: