Politie laat beelden van mishandeling na Bevrijdingsfestival zien in Opsporing Verzocht

De politie heeft het onderzoek afgesloten
De politie © RTV Drenthe / Kim Stellingwerf
De politie laat vanavond tijdens Opsporing Verzocht bewegende beelden zien van een mishandeling die plaatsvond na afloop van het Bevrijdingsfestival in Assen. Twee jongens van 14 en 15 jaar zijn toen door een groep jongeren mishandeld.
De politie gaf de daders tot gisteren om zich te melden, met daarbij stilstaande beelden van een bewakingscamera. Nu niemand zich heeft gemeld, worden de bewegende beelden getoond. Wel zijn er enkele tips binnengekomen bij de politie, maar die hebben nog niet tot een aanhouding geleid.

Geslagen en geschopt

De twee slachtoffers fietsten in de nacht van 5 op 6 mei rond 01.30 uur vanaf het Bevrijdingsfestivalterrein aan de Baggelhuizerplas in Assen naar huis. Aan de Oostermoer komen ze een groep jongeren tegen die het duo vanuit het niets aanvalt. De jongens worden geslagen en geschopt en raken daarbij gewond.
Volgens de politie bestaat de groep daders uit elf personen, onder wie enkele meisjes en jonge vrouwen. Een van de personen loopt op krukken en weer een ander heeft een feloranje jas aan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl