Luciano Slagveer was de beste tijdens FC Emmen-Heracles Almelo

Luciano Slagveer is de Man of the Match van FC Emmen tegen Heracles (Rechten: RTV Drenthe)
Luciano Slagveer is de Man of the Match van FC Emmen tegen Heracles
Met ruim twintig procent van de stemmen (21,8 procent) is Luciano Slagveer verkozen tot Man of the Match tegen Heracles Almelo. De 26-jarige vleugelaanvaller stond gisteren na maanden weer eens in de basis bij FC Emmen.
Ruim 1.100 mensen brachten hun stem uit. De tweede plaats is voor Sergio Peña. De middenvelder kreeg ruim twintig stemmen minder dan Slagveer (20 procent). Het podium wordt voltooid met die andere Peruviaan: centrale verdediger Miguel Araujo werd derde. 18,3 procent van de stemmers koos voor hem.
Doelpuntenmaker Marko Kolar moet het doen met een eervolle vermelding. De spits eindigde net buiten het podium op de vierde plaats.

Twaalfde

FC Emmen won gisteren van Heracles Almelo. Op De Oude Meerdijk in Emmen werd het 1-0. Door die zesde thuisoverwinning bezet de ploeg van trainer Dick Lukkien nu de twaalfde plaats in de eredivisie met 21 punten uit 19 gespeelde duels.
Komende zondag neemt FC Emmen het in Arnhem op tegen Vitesse. Die ploeg staat zesde.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.