FC Emmen Podcast #22: Slagveer alleen weg voor een goed bedrag

De FC Emmen Podcast is terug van een korte winterstop en In de twee-en-twintigste aflevering van dit seizoen gaat het natuurlijk over de overwinning van FC Emmen op Heracles. En ook de eerste thuiswedstrijd van 2020 werd 'gewoon' weer gewonnen. Opvallend was niet alleen de basisplaats voor Luciano Slagveer, maar ook het nieuws na afloop. Slagveer lijkt op weg naar Hongarije, maar het panel vindt dat Slagveer alleen weg mag tegen een goed bedrag en "Waarom een jonge Serviër van Anderlecht halen, als je Slagveer in huis hebt.

In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde.

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Antoine van der Linden (oud speler FC Emmen en Heracles)

Presentatie
René Posthuma

FC Emmen Podcast #22

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: