Topper Eemdijk - ACV live op rtvdrenthe.nl

Kruipt ACV vanmiddag dichter naar koploper Eemdijk? (Rechten: Bennie de Boer)
Kruipt ACV vanmiddag dichter naar koploper Eemdijk?
VOETBAL - Een cruciaal duel om mee te blijven doen in de strijd om het kampioenschap. Zo mag je de wedstrijd voor hoofdklasser ACV uit Assen bij Eemdijk beschouwen. Eemdijk is koploper van de hoofdklasse B en ACV volgt op plek 3. Vanmiddag is deze kraker live te zien op deze website.
Eemdijk heeft na 15 duels (exact halverweg de competitie) 33 punten en ACV heeft er 28 verzameld.
De thuisclub, uit Bunschoten-Spakenburg kende een moeizame seizoenstart na de degradatie uit de 3e divisie. Na drie duels had de ploeg van trainer Willem Romp slechts 3 punten. Maar daarna zette Eemdijk een uitstekende ongeslagen serie neer met 9 zeges en twee gelijke spelen. Imposant is ook het doelsaldo van de club, namelijk 22 voor en slechts 9 goals tegen.
ACV kreeg vlak voor de winterstop een gevoelige tik van Staphorst (5-0), maar startte het nieuwe jaar prima met een 4-2 zege op Flevo Boys. De mannen van Fred de Boer scoorden overigens beduidend meer tot nu toe dan de opponent van vanmiddag, namelijk 33. Aan de andere kant incasseerde ACV veel meer tegengoals, namelijk al 25.
Eemdijk - ACV begint vanmiddag om 14.30 uur. De livestream op deze site een paar minuten eerder.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.