Hoogeveen ziet Heerkes verlengen en tweetal terugkeren bij EMMS

Tom Heerkes in actie voor vv Hoogeveen (Rechten: vv Hoogeveen)
Tom Heerkes in actie voor vv Hoogeveen
VOETBAL - vv Hoogeveen en Tom Heerkes gaan ook volgend seizoen met elkaar door. De 23-jarige aanvaller is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de Drentse hoofdklasser. Eerder kwam hij uit voor de jeugd van PEC Zwolle en HHC Hardenberg.
Jord Anbergen en Sebastian Kleinheerenbrink verlaten Hoogeveen komende zomer. Beide spelers keren terug naar EMMS uit Slagharen. Bij die club werd de 26-jarige Anbergen vorig seizoen topscorer, maar in het shirt van Hoogeveen wacht hij nog op zijn eerste doelpunt in comptitieverband. De aanvaller laat weten het spelen en trainen bij de formatie van trainer Nico Haak niet goed te kunnen combineren met zijn dagelijkse werk.
De 20-jarige Kleinheerenbrink is bezig aan zijn derde seizoen bij Hoogeveen. De middenvelder heeft moeite om zijn studie aan de PABO te combineren met de trainingen bij de Hoogeveners. Daarom keert hij na de zomer terug bij EMMS.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.