Hollandschevelder koopt waterglijbaan van 53 meter voor in tuin

Een Hollandschevelder kan binnenkort van zolder het zwembad inglijden (Rechten: ANP/Olaf Kraak)
Een Hollandschevelder kan binnenkort van zolder het zwembad inglijden
Een Hollandschevelder kan binnenkort vanaf de zolder van zijn schuur het zwembad inglijden. De man heeft een 53 meter lange glijbaan gekocht van een camping in het Overijsselse Oud Ootmarsum.
Campingeigenaar Laurens Heerdink van De Witte Berg in Oud Ootmarsum wilde van de buizen af, meldt RTV Oost. Hij kocht een glijbaan voor bij zijn natuurzwembad, maar had de holle buizen niet nodig.

Geen interesse

Heerdink zette hem te koop op Marktplaats en Facebook, maar drie maanden lang leek er geen interesse te zijn voor het ding, tot RTV Oost erover berichtte. "Ineens belden heel veel mensen die wel interesse hadden in de glijbaan voor de meest uiteenlopende dingen. Iemand had bijvoorbeeld een dierenpension en die wilde hem gebruiken voor de honden om mee te spelen", vertelt de campingeigenaar.
De meeste mensen wilden delen van de waterglijbaan hebben, maar een man uit het Drentse Hollandscheveld had wel interesse in het hele ding. "De man is een nieuwe schuur aan het bouwen. Hij wil vanaf de zolder in die schuur een glijbaan maken naar het zwembad."

ūüí¨ WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl