Alcides strijdend ten onder, Niemer trots

VOETBAL - Alcides had vanmiddag in de hoofdklasse A hoogvlieger Hollandia bij de strot, maar de gelijkmaker van de Meppelers in Hoorn bleef uit. De formatie van Wilko Niemer verloor vanmiddag met 3-2 van de kampioenskandidaat.

"Ik ben trots op de ploeg", weet Niemer zeker. De Meppelers kwamen tegen Hollandia terug van 3-0. "We krijgen klap op klap. Als je ziet hoe we blijven gaan na de derde tegentreffer. Daar kan ik als hoofdtrainer alleen maar heel blij mee zijn."

Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club

Nick Kuiper en Bram Komduur zorgden voor de goals van Alcides en de spanning in het treffen in de hoofdklasse A. "Bram heeft aangegeven na dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hij kan ervoor kiezen de boel de boel te laten, maar blijft na de 3-2 maar gaan. Uiteindelijk moest hij met kramp van het veld. Iedereen heeft veel strijd geleverd."

Kuiper had de 3-3 op de schoen. "Hollandia heeft na rust niets anders gedaan dan de bal wegschieten", zegt Niemer. "We missen misschien een stukje kwaliteit in de ploeg. Scoren gaat ons moeilijk af. Als we dat net als vandaag weten te compenseren met veel vechtlust zie ik het vervolg van de competitie met vertrouwen tegemoet."

Niemer tot slot: "We staan ver weg bij de veilige ploegen. Hopelijk kunnen we dit goede gevoel omzetten in punten."

Lees ook:

Deel dit artikel: