SVBO maakt laat gelijk tegen VKW

VOETBAL - VKW en SVBO zijn in de eerste klasse F op 2-2 blijven steken. Door een late gelijkmaker houden de gasten uit Emmen, in de race om de bovenste plaatsen, een punt over aan het treffen in Westerbork.

Anjo Willems zette VKW twee keer op voorsprong. Dat deed de spits de laatste keer een aantal minuten voor tijd. Even vaak keer werkte SVBO zich op gelijke hoogte. Dat deden de gasten door een rode kaart van Rene Wolbers de laatste keer in ondertal.

Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club

De 2-2 van de gasten in het geel-zwart viel vlak voor het eindsignaal. "Roy Jagt scoorde die voor ons. Een belangrijke doelpunt, want we wilden hier koste wat kost niet verliezen", legt trainer/coach Marc Hegeman uit na de remise. Zo wist SVBO, dat derde staat in de eerste klasse, de schade te beperken. "We houden het verschil met VKW op zeven punten."

"Je weet van te voren dat dit een heel lastig duel is. Vorig jaar speelde VKW lang mee om promotie naar de hoofdklasse. We hebben de tweede helft weten te domineren. Als je dan toch achter komt ben je aan het eind blij met een punt", besluit Hegeman.

Vijf punten

De achterstand van SVBO op de Friese koploper SWZ is vijf punten. De formatie uit de Emmense wijk Barger-Oosterveld heeft 25 punten uit dertien duels. VKW heeft achttien punten en staat vijf plaatsen lager dan SVBO.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Emmen Voetbal Onze Club SVBO VKW Westerbork
Deel dit artikel: