Koploper KSC onderuit in 4e klasse D

(Rechten: KSC)
VOETBAL - In de 4e klasse D ging koploper KSC onderuit in de eerste wedstrijd na de winterstop. De formatie uit Schoonoord verloor bij nummer 3, OVC'21, met 1-0. Sweel profiteerde optimaal. De nummer 2 uit deze klasse versloeg DVC'59 met 7-0.
KSC is nog wel koploper in de 4e klasse D, met nu 29 punten uit 13 duels. Sweel volgt met 28 uit 11 en OVC'21 heeft er 26 uit 13.

Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club

De topper tussen OVC'21 en KSC verdiende eigenlijk geen winnaar, maar die kwam er toch. Haverkort scoorde zo'n tien minuten voor tijd de enige en dus winnende treffer in Ommen.
Sweel had geen kind aan DVC'59. Via twee treffers van Ruben Loove en één van Richard Speelman was het bij rust al 3-0. Loove scoorde na rust zijn derde, waarna Wouter van der Veen, opnieuw Speelman en Kris Manting de eindstand op 7-0 bepaalden voor de winnaar van de eerste periodetitel.

Volgende week: KSC - Sweel

Overigens spelen KSC en Sweel volgende week tegen elkaar.
In deze 4e klasse ging Gasselternijveen op eigen veld keihard onderuit tegen Sleen. Het werd 8-1 voor de gasten. Marc Dekker en Jasper Ruinemans scoorden ieder twee keer.