Telgenkamp: Alles leuk en aardig, maar we staan wel met lege handen

VOETBAL - Dennis Telgenkamp moest drie keer vissen vanavond, maar was bij alle tegentreffers kansloos. Sterker nog, dankzij de doelman bleef FC Emmen nog lang in de wedstrijd in De Kuip en dus kon de Wierdenaar persoonlijk terugkijken op een aardig optreden.
"Ik heb nog wel wat ballen kunnen pakken, maar uiteindelijk verliezen we hier wel gewoon met 3-0. Dan kan ook ik niet tevreden zijn natuurlijk", aldus Telgenkamp.
Volgens de doelman speelde Emmen een slechte eerste helft, maar was er vertrouwen dat de Drentse club het in de tweede helft zou kunnen herstellen. "We hebben dat vorige week ook bewezen tegen Vitesse en ook vandaag was het goed na rust. We kregen een paar kansen en hadden eigenlijk een goal moeten maken."
"Ik hoorde net dat de tweede tegengoal viel uit een onterechte vrije bal. Dat is dan wel pech."

'Goed voor mijn talen'

Basisdebutant Kerim Frei maakte volgens Telgekamp een prima indruk. "Mooi dat de club een speler van dat kaliber kan halen. Dat de club ook nog een keeper heeft gehaald snap ik. We zijn maar met z'n drieën. Het is ook goed voor mijn talen, want we kunnen dit jaar heel veel talen leren bij de club."

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.