Punt in mindering voor vv Hoogeveen

vv Hoogeveen krijgt een punt in mindering van de KNVB (Rechten: vv Hoogeveen)
vv Hoogeveen krijgt een punt in mindering van de KNVB
VOETBAL - De aanklager van de KNVB heeft vv Hoogeveen en Leonidas een punt in mindering gebracht vanwege het staken van het duel in Hoogeveen eind vorig jaar.
Dat duel in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal werd op 15 december enkele minuten voor tijd gestaakt wegens, zo oordeelde de scheidsrechter, ongeregeldheden op het veld.

Lees ook:

Op het moment van staken stond Hoogeveen overigens met 1-0 voor, maar de drie punten komen er voorlopig niet bij in de stand. Sterker nog. Het duel zal moeten worden uitgespeeld, maar dit gebeurt alleen als dit van wezenlijk belang is voor de eindstand in de hoofdklasse.
Door de straf heeft vv Hoogeveen nu 30 punten uit vijftien duels. Daarmee staat de ploeg van trainer Nico Haak drie punten achter koploper Hollandia, maar wel met twee duels minder gespeeld. Tweede staat JOS/Watergraafsmeer met 33 uit 16. Drie punten meer dus dan Hoogeveen, maar met één duel meer gespeeld.
vv Hoogeveen overweegt om in beroep te gaan tegen de sanctie.

Bekijk hier: De uitzending van Onze Club afgelopen zondag met een samenvatting van Alcides - vv Hoogeveen

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.