Noah Schuurman en Jim Veltmaat van MSC naar vv Hoogeveen

Jim Veltmaat in actie tegen vv Hoogeveen (Rechten: vv Hoogeveen)
Jim Veltmaat in actie tegen vv Hoogeveen
VOETBAL - Noah Schuurman en Jim Veltmaat komen ook in het nieuwe seizoen uit voor een Drentse zondaghoofdklasser. De aanvaller en middenvelder maken in de zomer de overstap van MSC naar vv Hoogeveen.
Voor de ploeg van trainer Nico Haak zijn de 21-jarige Schuurman en de 20-jarige Veltmaat de eerste twee aanwinsten voor het nieuwe seizoen. "De technische commissie is zeer content met het feit dat het deze twee talentvolle spelers aan zich heeft weten te binden", laat Hoogeveen weten.
Schuurman en Veltmaat, allebei afkomstig uit Dedemsvaart, zijn bezig aan hun tweede jaar bij MSC. De club uit Meppel maakte vorige maand bekend te stoppen met prestatievoetbal op zondag. Sinds die beslissing ging het eerste elftal drie keer hard onderuit in de zondaghoofdklasse A. MSC staat momenteel voorlaatste.
Hoogeveen bezet de derde plek op de ranglijst. De Drentse titelkandidaat is in achtervolging op koploper Hollandia en nummer twee JOS/Watergraafsmeer.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.