Nagenieten van FC Emmen-FC Twente

VOETBAL - FC Emmen won voor de zevende keer een thuiswedstrijd dit seizoen. FC Twente werd met 2-0 verslagen door treffers van Kerim Frei en Anco Jansen. Geniet nog een keer van de twee doelpunten van Emmen.

'40 1-0 Kerim Frei

FC Emmen speelde een uitstekende eerste helft, maar het duurde tot de veertigste minuut voordat de ploeg van trainer Dick Lukkien de score opende. Nadat Frei al een treffer zag worden afgekeurd, was het, uit de derde corner van de wedstrijd, wel raak.

'93 2-0 Anco Jansen

In de slotfase werd het nog even billen knijpen voor FC Emmen. Twente werd sterker, zonder dat het echte kansen kreeg. Invaller Anco Jansen maakte aan alle onzekerheid een eind, door in blessuretijd de bevrijdende 2-0 binnen te schieten. Het stadion ontplofte en Dick Lukkien werd zelfs emotioneel.

Einde wedstrijd

Na de 2-0 was het wachten op het eindsignaal van scheidsrechter Bax. Daar hoefde de kolkende Oude Meerdijk niet lang op te wachten en barstte het feest los.
<p>Foto's: Hollandse Hoogte/Gerrit van Keulen<br> Commentaar: Niels Dijkhuizen en René Posthuma<br> Productie: RTV Drenthe</p><p><strong>Lees ook:<br> <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/157154/Weer-flikt-FC-Emmen-het-in-eigen-huis-2-0-tegen-FC-Twente">Weer flikt FC Emmen het in eigen huis: 2-0 tegen FC Twente</a><br> <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/157160/FC-Emmen-viert-feest-Anco-Jansen-het-meest">FC Emmen viert feest, Anco Jansen het meest</a><br> <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/157161/Wie-was-de-man-of-the-match-tegen-FC-Twente">Wie was de man of the match tegen FC Twente?</a></strong></p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.