Hoe is Valentijnsdag beleefd in Drenthe?

Ah... Valentijnsdag. Het moment dat sommigen stilstaan bij de liefde door een kaartje te sturen, een bos bloemen te geven of hun geliefde mee uit eten te nemen. Hoe werd deze dag in onze provincie beleefd?

Dr. Love

RTV Drenthe-verslaggever Robbert Oosting was vandaag onze eigen Dr. Love. Gewapend met een bos bloemen reed hij door de provincie om de (stille) liefdes van radioluisteraars te verrassen met een boodschap. Hieronder een fragment van een van zijn liefdestochten.

'Hartjes' tijdens de spits

Valentijnsdag ging ook de reizigers die vanochtend langs station Assen liepen niet voorbij. Vandaag werd namelijk gevierd dat het station helemaal af is. Hoe? Reizigers werden getrakteerd op een versnapering: hartjespepermuntjes.

Op station Assen werden reizigers op hartjespepermuntjes getrakteerd (Rechten: Persbureau Meter)

Een kloppend betoog

'De politie is je beste vriend', misschien ken je de oude slogan van de politie nog. Is dit een nieuwe?

Liefde in Wildlands en, natuurlijk, het Hart van Drenthe

Ook in het dierenrijk wordt vandaag de liefde gevierd. Of papegaaien ze ons na?;)

Een verre liefde?

Je zou misschien zeggen: juist op een vliegveld zie je steeds verliefde stelletjes elkaar begroeten. Op Groningen Airport Eelde schijnen ze er desondanks geen genoeg van te krijgen. 'Love is in the Air'.

Tot Slot

Wij vroegen jullie om een liefdesverklaring op te sturen, zodat wij die op televisie konden plaatsen. Hieronder een greep uit deze Valentijnsboodschappen.

(Rechten: RTV Drenthe)

(Rechten: RTV Drenthe)

(Rechten: RTV Drenthe)

Meer over dit onderwerp:
Valentijdsdag
Deel dit artikel: