Roden en Dalfsen in evenwicht na spannende pot

vv Roden pakt een punt in spannende pot tegen Dalfsen  (Rechten: RTV Drenthe/Ger Hensen)
vv Roden pakt een punt in spannende pot tegen Dalfsen
VOETBAL - In een spannende wedstrijd heeft vv Roden vandaag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Dalfsen. De Drentse formatie kwam twee keer op voorsprong, maar moest toch genoegen nemen met één punt.
Door het punt blijft Roden op de 9e plaats staan in de 1e klasse F, met nu 18 punten uit 15 wedstrijden. Het gat met de rechtstreekse degradatieplekken bedraagt zes punten, al heeft Roden wel een duel meer gespeeld.

Bekijk nu online: Aflevering 26 van Onze Club

Beide ploegen staan dicht bij elkaar in de middenmoot van de ranglijst van de 1e klasse F. Ook op het veld waren de twee ploegen zeer aan elkaar gewaagd. Roden kwam na twintig minuten op voorsprong door een eigen doelpunt van Dalfsen. De thuisploeg wist vervolgens wel twee keer in het goede doel te scoren, en nam daarmee een 2-1 voorsprong in handen.
Door treffers van Guido Bos en Robin van der Tuin kwam Roden weer op voorsprong. Voor Van der Tuin was dit al zijn 12e treffer van het seizoen. In de slotfase wist Dalfsen alsnog een gelijkmaker te scoren om de eindstand op 3-3 te bepalen.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.