Adzic meteen trefzeker, Arias maakt er twee voor FC Emmen 2

Luka Adzic maakte vandaag zijn eerste speelminuten in het rood en wit (Rechten: Chris Kunst Fotografie)
Luka Adzic maakte vandaag zijn eerste speelminuten in het rood en wit
VOETBAL - Luka Adzic heeft zijn eerste optreden in het shirt van FC Emmen, vanmiddag bij het tweede elftal, opgeluisterd met een doelpunt. De aanvaller, die de rest van het seizoen wordt gehuurd van Anderlecht, scoorde in de zesde minuut de openingstreffer tegen Excelsior 2.
FC Emmen 2 won het duel tegen de koploper van de degradatiepoule van de reservecompetitie met 4-1, na een ruststand van 2-1. Het was voor Emmen de eerste zege in vier duels. De Drentse club staat 5e in de poule, met nu 5 punten.
Jafar Arias zorgde vlak voor rust voor de voorsprong van Emmen en scoorde na rust de 3-1. Kort voor het eindsignaal schoot invaller Henk Bos de Drentse club naar 4-1.

Pontus Dahlberg

Bij FC Emmen 2 maakte niet alleen Luka Adzic zijn debuut. Ook Pontus Dahlberg, de Zweedse doelman, maakte voor het eerst zijn opwachting in dienst van de Drentse club.
Adzic haalt uit voor zijn eerste goal in het shirt van FC Emmen (Rechten: Chris Kunst Fotografie)