Rood Wit TV #29: De kidspersconferentie en toeleven naar Willem II thuis

In aflevering 29 van FC Emmen Rood Wit TV beelden van de kidspersconferentie van FC Emmen en een voorbeschouwing op het duel van aanstaande zaterdag, thuis tegen Willem II.

We kijken vooruit naar de 24e competitiewedstrijd van het seizoen met captain Michael de Leeuw. De 33-jarige aanvaller en topschutter van de Drentse club speelde in de jeugd van Willem II, ook nog in de beloften, maar brak uiteindelijk niet door bij de Brabantse club.

De Leeuw kan niet echt een favoriet aanwijzen voor komende zaterdag. "Willem II staat vijfde en heeft gewoon een goed elftal, maar wij zijn thuis heel sterk. Het wordt gewoon een mooie wedstrijd verwacht ik." Trainer Dick Lukkien kan zich wel vinden in de woorden van De Leeuw. "Willem II won de laatste twee duels dan wel niet, maar verliezen bij PSV kan en datzelfde geldt voor gelijkspelen op eigen veld tegen FC Utrecht. Ik heb veel respect voor Willem II en ook voor trainer Adrie Koster, die een duidelijke visie heeft en zijn ploeg goed laat voetballen."

De kracht van Willem II ligt volgens Lukkien vooral voorin. "Pavlidis is algemeen bekend natuurlijk, maar ze hebben snelheid op de flanken en een uitstekende nummer 10. We kunnen onze borst nat maken."

Bekijk nu online: Aflevering 29 van FC Emmen Rood Wit TV, met de kidspersconferentie en een uitgebreide voorbeschouwing op Willem II thuis

In de, niet te googelen, 'Kwis van Karel' zijn weer twee vrijkaarten voor een thuiswedstrijd te winnen.

Meer over dit onderwerp:
voetbal eredivisie FC Emmen Rood Wit TV
Deel dit artikel: