Landmachtbrigade uit Havelte helpt Drentse The Voice-kandidaat

43 gemechaniseerde brigade steunt voice-kandidaat Daphne uit Havelte (Rechten: 43 gemechaniseerde brigade)
43 gemechaniseerde brigade steunt voice-kandidaat Daphne uit Havelte
The Voice-finalist Daphne van Ditshuizen krijgt een steuntje in de rug van het leger. De militairen van 43 Gemechaniseerde Brigade uit Havelte nodigen haar in een videoboodschap uit om samen aan haar zelfvertrouwen te werken. De coaches van The Voice hadden namelijk na haar optreden gezegd dat ze wel wat meer zelfvertrouwen mag hebben.
Daphne reageerde meteen enthousiast op het filmpje dat zij tijdens de aflevering te zien kreeg. Vanuit naoberschap willen de militairen haar helpen om haar zelfvertrouwen in aanloop naar de finale te vergroten. Ze nam de uitnodiging van de brigade direct aan. Hoe de invulling er precies uit gaat zien, moet nog blijken.
Op de korte termijn hoopt de brigade haar op de Johannes Post Kazerne in Havelte te ontvangen. "We vinden het natuurlijk hartstikke leuk dat Daphne door is", zegt brigadewoordvoerder Floor Sudowe. "We zien haar graag snel op de kazerne."

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.