Trainer Fred Grim wordt ook technisch manager bij FC Emmen

Een lachende Fred Grim
Grim (tweede van rechts) gaat het trainerschap combineren met de functie van technisch manager © RTV Drenthe
VOETBAL - Fred Grim is de nieuwe technisch manager van FC Emmen. Hij volgt Mike Willems op, die vier dagen geleden werd ontslagen door de club.
Halverwege vorige maand werd Grim aangetrokken als de nieuwe trainer van Emmen. Hij tekende een contract tot de zomer van 2025. Die functie gaat hij nu combineren met de functie van technisch manager.
Algemeen directeur Rinse Bleeker: "We zijn blij dat we de functie van technisch manager na het vertrek van Mike Willems zo snel weer hebben ingevuld. Je ziet deze combinatie vaker in het voetbal en we zijn ervan overtuigd dat Fred deze gecombineerde functie goed zal uitvoeren. De lijntjes worden zo nog korter tussen de eerste selectie en de scouting. We zijn overigens tevreden over het huidige scoutingsapparaat, dus dat blijft onveranderd."

Al eerder dubbelfunctie

Voor Grim is het geen onbekende combinatie. In het verleden heeft hij beide functies ook gecombineerd bij Almere City FC en RKC Waalwijk. "Dus ik weet wat er gevraagd wordt. Met de hulp van de scouts en het netwerk van FC Emmen blijven we ons richten op spelers die bij de club en onze speelstijl passen."
De transfermarkt is nog tot eind augustus open.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.