sv Pesse en ACV voegen zich bij Hoogeveen in 1/8 finale districtsbeker

Arjen Hagenauw benut een penalty tegen SVV'04 (Rechten: Bennie de Boer)
Arjen Hagenauw benut een penalty tegen SVV'04
VOETBAL - ACV kende weinig moeite met SVV'04 uit Schoonebeek. In de strijd voor een plaats bij de laatste 16 stonden de Asser hoofdklasser bij rust al met 3-0 voor. De tweede helft breidde ACV de voorsprong uit naar 7-0. Rick Piek zorgde namens SVV'04, uitkomend in de zondag 3e klasse C, nog voor de eretreffer.
Bij ACV was Arjen Hagenauw flink op schot. De spits maakte er vier, keurig verdeeld over beide helften. Dat hadden er overigens een flink aantal meer kunnen zijn, maar de aanvaller raakte meerdere malen de paal. De overige treffers van ACV werden gemaakt door Steyn Strijker, Koen Steg en Justin Mulder.

Bekijk nu online: Aflevering 27 van Onze Club

In de volgende ronde stuit ACV op Flevo Boys 2. De Emmeloorders, uitkomend in de reserve hoofdklasse, wonnen verrassend met 4-0 van Noordscheschut, de koploper in de 1e klasse E.

Lees ook:

Pesse stunt en blijft ook in de beker winnen

SV Pesse zorgde in eigen huis voor een daverende verassing. Tegen vv Groningen uitkomend in de 1e klasse werd met 1-0 gewonnen en zo geven de mannen van trainer John Kramer een mooi vervolg aan toch al een perfect periode, want na de promotie uit de vierde klasse afgelopen seizoen staat Pesse op dit moment bovenaan in de 3e klasse
Sven Evenhuis werd de matchwinner.

Drie Drentse clubs bij laatste 16

Door de winst van ACV en Pesse zijn er in totaal drie Drentse ploegen bij de laatste 16 van de Noordelijke districtsbeker. Hoogeveen zondag won eerder al van Rolder Boys.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.