Boer zoekt Vrouw begint weer: hoeveel brieven krijgt Annemiek?

Boerin Annemiek doet mee aan Boer zoekt Vrouw (Rechten: RTV Drenthe)
Boerin Annemiek doet mee aan Boer zoekt Vrouw
Hoeveel brieven krijgen alle boeren? En wie worden de boeren die we wekelijks op de zondagavond gaan zien? Vanaf vanavond is Boer zoekt Vrouw terug op de Nederlandse televisie. En dit jaar zit er weer een Drentse boerin bij: Annemiek Koekoek uit Tynaarlo.
Het seizoen begint altijd met tien boeren en boerinnen. Vijf van hen worden uitgekozen om gevolgd te worden op televisie, van de andere vijf kun je alleen online nog op de hoogte blijven. De kans is groot dat we de 26-jarige Annemiek wel elke week gaan zien.

Geen recordaantal brieven

Hoeveel brieven ze precies heeft gekregen, is nog niet duidelijk. Maar KRO-NCRV, die Boer zoekt Vrouw uitzendt, laat in een zogeheten promo al wel doorschemeren dat het er veel zijn. "Ik ben er even stil van", zegt Annemiek terwijl ze naar een berg met brieven kijkt. In totaal zijn er 1.100 brieven en pakketjes verzonden naar de negen boeren en één boerin. Een recordaantal brieven zit er voor de kandidaten niet in. Boer Tom kreeg vijf jaar geleden namelijk in z'n eentje al 1.800 brieven.
De Boer zoekt Vrouw-deelneemster zegt in gesprek met KRO-NCRV dat ze iemand zoekt met wie ze kan praten en die begrijpt dat het bedrijf soms voorrang heeft. "Niet iemand die hier op het bedrijf komt werken, maar die juist zijn eigen ding doet. Anders wordt je wereld zo klein, ik wil graag iemand die mijn horizon verbreedt", aldus Annemiek.
Boer zoekt Vrouw wordt elke zondagavond om 20.25 uur uitgezonden.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.