Boerin Annemiek uit Tynaarlo krijgt 633 brieven Boer Zoekt Vrouw

Annemiek Koekoek uit Tynaarlo is dit voorjaar wekelijks te zien in het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Ze hoort bij de vijf boeren met de meeste brieven en dus wordt ze nu wekelijks gevolgd.

Met een volgeladen pick-up truck kwam presentatrice Yvon Jaspers het erf opgereden. In totaal hoopten 633 mannen een date te scoren met de 26-jarige Drentse schone. "Dat zijn er heel veel", reageerde de boerin toen ze alle brieven en pakketjes uitgestald in de woonkamer zag liggen.

Een Drents record is het overigens niet, in 2007 kreeg boerin Agnes uit Gasselternijveen 883 brieven in het KRO-NCRV-programma.

Cadeau's en filmpjes

Met hulp van vriendinnen beoordeelde Annemiek de brieven, cadeautjes en filmpjes die werden ingestuurd. De een probeerde het met een speciaal geschreven lied, de andere liet een kalender van zichzelf maken om op te hangen naast de Boerinnenkalender waar de boerin op te zien is.

Volgende week zondag wordt duidelijk welke mannen nog kans maken bij Annemiek, zij worden uitgenodigd voor een speeddate en strijden voor een logeerpartij op de boerderij.

Miljoenen kijkcijfers

Er keken gisteravond bijna 2,9 miljoen mensen naar de eerste uitzending van Boer Zoekt Vrouw. Daarmee is het het best bekeken programma van de zondag. Overigens trok de start van het vorige seizoen meer kijkers, namelijk 3 miljoen.

Lees ook:

Deel dit artikel: