Afstraffing Pesse in noordelijke districtsbeker

Pesse is uitgeschakeld in de noordelijke districtsbeker (Rechten: website sv Pesse)
Pesse is uitgeschakeld in de noordelijke districtsbeker
VOETBAL - SV Pesse is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de kwartfinale van de noordelijke districtsbeker. Hoogezand was een maatje te groot voor de Drentse derdeklasser en won met 7-0.
De eerste kansen waren nog wel voor Pesse, maar na 31 minuten kwam de zondag eerste klasser op 1-0 door een treffer van Justin Slor. De thuisploeg ging rusten met een 2-0 voorsprong. Drie minuten voor rust scoorde Heine Uuldriks de tweede van de avond.
Tussen de vijftigste en zestigste minuut ging het snel. Via treffers van Peter van Son, weer Slor en Sebastiaan Wollinga kwam de thuisclub op 5-0. In de slotfase bepaalden Gerwin Bodewes en Tom Kasto de eindstand op 7-0.
Door de nederlaag van Pesse zijn er nog twee Drentse ploegen over. Hoofdklassers ACV en Hoogeveen maken nog kans op een plek in de kwartfinale.