Hurry-Up verliest ook laatste competitieduel

De verdediging van Hurry Up was niet opgewassen tegen Tongeren (Rechten: Hurry Up/Richard Peters)
De verdediging van Hurry Up was niet opgewassen tegen Tongeren
HANDBAL - Hurry-Up heeft ook de laatste competitiewedstrijd in de BENE-League verloren. In de uitwedstrijd tegen Tongeren gingen de Zwartemeerders in 31-29 onderuit. Daarmee sluit de ploeg van Joop Fiege het seizoen af op de zevende plaats in de eindstand.
Hurry-Up begon goed in België en nam al vroeg een voorsprong. Die voorsprong hield de Drentse ploeg tot aan de rust vast en bij een stand van 16-18 zochten beide teams de kleedkamers op. Na de rust kantelde de wedstrijd in het voordeel van Tongeren. De thuisploeg nam een voorsprong met twee punten verschil en bleef dat handhaven tot het laatste fluitsignaal.
Daarmee zit het seizoen in de BENE-League erop. Na een lange periode koploper te zijn geweest sluit Hurry-Up het seizoen af als zevende met 20 punten uit 22 wedstrijden. Nu kan de ploeg van Fiege zich richten op de strijd om de Nederlandse titel en op het bekertoernooi. De titelstrijd begint eind maart en Hurry-Up opent dan met een thuiswedstrijd tegen Aalsmeer.