KSC profiteert van pijnlijke nederlaag Sweel

VOETBAL - In de 4e klasse D leed koploper Sweel een pijnlijke nederlaag op eigen veld tegen middenmoter Bargeres. De nummer 2 van de ranglijst, KSC, profiteerde optimaal door te winnen van Titan.

Beide ploegen hebben nu 32 punten uit 14 duels. Op basis van een beter doelsaldo staat Sweel nog wel op plek 1. Het verschil met nummer 3, OVC'21, is inmiddels al zes punten. Bovendien heeft de club uit Overijssel een wedstrijd meer gespeeld.

Bekijk nu online: Aflevering 29 van Onze Club met 23 goals

Casper Dorgelo was de grote plaaggeest van Sweel. Hij was namelijk verantwoordelijk voor alle Bargeres-treffers vanmiddag. Voor Sweel deed Rick ter Avest (1-2) nog wel iets terug, maar na de rode kaart voor Martijn van der Veen verdween de stootkracht van de thuisclub.

Concurrent KSC kon dus bij een zege op Titan op gelijke hoogte komen met Sweel. Dat lukte, al had de formatie van Johan Hollen daar veel tijd voor nodig. Pas in de absolute slotfase bezorgde Jurgen Huizing de geelhemden toch nog de volle winst in een wedstrijd die misschien wel geen winnaar verdiende.

Deel dit artikel: