Wedstrijden FC Emmen gaan deze maand niet door

Volgens Jan Zwiers blijven de spelers gewoon trainen (Rechten: RTV Drenthe/Erwin Kikkers)
Volgens Jan Zwiers blijven de spelers gewoon trainen
Alle wedstrijden van FC Emmen gaan deze maand niet door. De wedstrijd tussen PSV en FC Emmen van aanstaande zaterdag was al tot een nader te bepalen moment uitgesteld. Zondag 22 maart zou de voetbalclub thuis tegen FC Utrecht spelen. Ook deze wedstrijd gaat niet door.
Voor Jan Zwiers, directeur van FC Emmen, komen de maatregelen niet als een verrassing. "Het is jammer dat de wedstrijden niet door kunnen gaan, maar het verbaast mij niet. Buitenlandse competities liggen er al uit. Zorgvuldigheid is belangrijk."

Geen zorgen

Zwiers laat weten dat er vanuit de spelers nog geen zorgen zijn. "De spelers blijven trainen. Het is voor de spelers gewoon hun werk, dus ze moeten fit blijven. Oefenwedstrijden zonder publiek is iets dat we nog steeds overwegen."
Over de verdere gevolgen voor de competitie kan Zwiers nog niks zeggen. "Je zal toch op de een of andere manier een eindrangschikking moeten hebben. Daar zal de KNVB nu druk over aan het nadenken zijn. We wachten een reactie van de KNVB af."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.