Run van Gieten verplaatst naar 22 augustus

Ook de Run van Gieten wordt uitgesteld (Rechten: RTV Drenthe)
Ook de Run van Gieten wordt uitgesteld
ATLETIEK - Net als veel andere sportevenementen, heeft ook de Run van Gieten last van het coronavirus. De organisatie van het hardloopevenement heeft besloten om de run te verplaatsen van zaterdag 9 mei naar zaterdag 22 augustus.
Voorzitter Fred Snoep van het organisatiecomité van de Run van Gieten legt op de website van de run uit. "Deze beslissing hebben we genomen in het belang van de veiligheid en de gezondheid van de deelnemers, onze vrijwilligers en het publiek", laat Snoep weten.
Snoep houdt de ontwikkelingen rondom het virus scherp in de gaten. "Indien de situatie over de corona crisis begin juli aanleiding geeft tot nieuwe besluitvorming, dan zullen wij daarover tijdig communiceren."
De atleten die zich al hebben inschreven voor de 6 en 10 kilometer en de halve marathon krijgen het inschrijfgeld zo spoedig mogelijk teruggestort op hun bankrekening.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.